Aurora Black

Az Aurorák  azaz sarki fények mesés, természetes színű fénykibocsátások amelyek elsősorban éjszaka láthatóak, sötét égen az Északi-sarkvidék és az Antarktisz területein.

Az Aurora diffúzor ezt az éjszakai égbolton táncoló fényt utánozza. A hangulatvilágítás gyengéden elhalványulva szökik át egyik színből a másikba , így alkotva egy csodálatosan finom megvilágítást.

A Madebyzen® Aurora aroma diffúzor e különleges  természetfölötti jelenségek lényegét finom hangulatvilágítással jeleníti meg, ami támogatja a relaxációt.

Tökéletesen illeszkedik bármely enteriőrbe. Ez a diffúzor a nyugalom szigetévé varázsolja életterét, miközben az Ön által választott illattal tölti meg a teret, és színes fénye beragyogja a szobát.

Az Aurora aroma diffúzor elhalványuló pulzáló fényével segítheti a meditációt.

Beállíthatja kedvenc színére, de használhatja fény nélküli üzemmódban is, így ideális éjszakai használatra.

Tegyen csapvizet és néhány cseppet kedvenc esszenciális olajából vagy parfümolajából a diffúzorba, és egy gombnyomásra már élvezheti a hideg teljesen biztonságos illatos párát a légkörben, amely stimulálja érzékszerveit ,és lehetővé teszi, hogy elmerüljön a realxáció és az egyensúly világába.

Úgy véljük, hogy az aromadiffúzor használata a  legjobb módja hogy az illóolajokat a légtérbe juttassuk.  Közvetlen hőhatás nélkül, így nem károsodnak a terápiás olajok összetevői.

Az Aurora diffúzor gyengédebb és erősebb mennyiségű pára beállítással rendelkezik , amely lehetővé teszi az intenzívebb illatok finom diffúzióját.

Időzítő funkcióval rendelkezik.  A 300 ml-es víztratály lehetővé teszi folynatos üzemmódban a  megközelítőleg 6 órás működést.

Műszaki adatok:

Termék mérete: ∅ 144 x 136 mm

Teljesítmény: 12W

Feszültség: DC24V

Munkaidő: 6 + óra

Víztartály: 300 ml

Ára: 18500 Ft.-
Tovább a shop-ba
Katalógus
Diffúzor katalógus
illatok
Illat katalógus