Niko White

 

A Niko ultrahangos aromadiffúzor a tökéletes megoldás azok számára, akik rohanó életmódot élnek.

Pillekönnyű, kompakt, könnyedén hordozható diffúzor. Élvezze a zen érzést akkor is, amikor mozgásban van, használja otthonában, autójában, irodában vagy hotelszobában, így kedvenc illatát bárhova magával viheti. A Niko készülék tartozéka az autós adapter, így Ön kisimultan érkezhez úti céljára.

Egyszerűen töltsön bele vizet és néhány csepp esszenciális olajat vagy parfüm olajat, ha gyorsan és könnyedén szeretne derűt csempészni mindennapjaiba a hűvös, illatos pára segítségével. Amikor nehéz az elalvás otthonától távol, a Niko aromadiffúzor nyugtatólag hat, és megkönnyíti az elszenderülést. Hosszú autóutak során és elhúzódó munkaórák után a Niko készülék támogatja a megújulást és feltöltődést.

A Niko tisztítja a levegőt, megszünteti az irodában, hotelszobában, vagy járművében az állott levegőt, egyben mini párásítóként is funkcionál, visszaadja a levegő páratartalmát, mely frissítőleg hat, és a fáradt, a légkondicionálótól, fűtéstől vízhiányos bőrt hidratálja.

A madebyzenTM Niko készüléke elengedhetetlen tartozék a modern életmódból adódó stresszforrások és terhek ellensúlyozására. Akár légtisztításra, párásításra, vagy illatosításra használja, ez a kisméretű gyöngyszem fiatalító és nyugtató hatást nyújt Önnek, bárhol is legyen.

Műszaki jellemzők:

  • Termék mérete: 67,5 x 151,5 mm
  • Teljesítmény: 8 W
  • Hálózati feszültség: 12 V DC
  • Víztartály kapacitása: 60ml
Ára: 14500 Ft.-
kosárba

Hasonló termékek