Alto

A madebyzen® Alto aromadiffúzor egyesíti az aromaterápia ősi művészetét a zene és fény nyugtató erejével. Modern és letisztult stílusa bármely térben luxus és kifinomult környezetet teremt.

Azáltal, hogy a zene megnyugtató hatását az aromaterápiával kombinálja, a madebyzen® Alto aromadiffúzor elősegíti a békesség érzését, ideális módja, hogy megszabaduljon egy stresszes nap után Önre nehezedő nyomástól, feltöltődjön testileg, lelkileg és szellemileg.

Az Alto Aromadiffúzor különlegessége a Bluetooth kapcsolat és a beépített hangszóró, melynek segítségével egyszerűen hallgathatja kedvenc zenéjét bármely Bluetooth-képes eszközről.

A három párásítási beállítási lehetőségnek köszönhetően – egy órás, két órás vagy szakaszos- a diffúzort igénye szerint használhatja. A szakaszos párásítás üzemmód ideális erősebb illatokhoz.

Az Alto meleg hangulatvilágítása állítható erős vagy visszafogott, illetve pulzáló fényre, hangulatának megfelelően. Éjszaka fény nélkül is használhatja, így segítve a pihentető alvást. Az automatikus kikapcsolás funkciónak köszönhetően teljes biztonságban érezheti magát.

A lenyűgöző dizájn, mely a tölgyfa alapot stílusos, opálos üvegbúrával kombinálja, minden térben vonzza a tekinteteket. A készülék láng- és hőmentes modern ultrahang technológia alkalmazásával oszlatja szét a vizet és illóolajat vagy esszenciális olajat a levegőben, finom, illatos párát alkotva.

Az Alto automatikusan kikapcsol, amikor a vízszint egy bizonyos szint alá csökken, így használata tökéletesen biztonságos, ideális gyermekek és háziállatok mellett is.

Termékjellemzők:

  • Automata kikapcsolás – biztonsági funkció
  • 60 perces, 120 perces vagy szakaszos párásítási üzemmód
  • Bluetooth hangszóró
  • Mini párásító
  • Elérhető tölgyfa alappal, opálos vagy átlátszó üvegbúrával

Az Alto gyártásához használt tölgyfa és a csomagolás felelős forrásokból származnak.

Termék mérete: 96mm x 158mm

Felszültség: DC 12V

Teljesítmény: 12W

Vízkapacitás: 100ml

Ára: 27900 Ft.-
Tovább a shop-ba
Katalógus
Diffúzor katalógus
illatok
Illat katalógus