Athena Grey

Az Athena csodálatos designú , tökéletesen kialakított üvegbúrával rendelkező ultrahangos aromadiffúzor, amely szürke és rózsaszín árnyalatban érhető el.

Kitűnően illezkedik a pipere asztalra vagy parfümpolcra a hálószobánkba. Az Athena aromadiffúzor egy lágy kellemes környezetet biztosít számunkra a Led világítással ami segít a relaxációban , és segít előkészülni a tökéletes nyugalmas éjszakához.

Hatékonyan használhatja világítás nélkül, egy különleges aromásított éjszakáért!

Ez az elegáns aromadiffúzor egy igazi luxus Spa érzést nyújt Önnek ahogy szétoszlatja az Ön által választott illatot a térben, miközben különleges környezetet teremt az üvegbúrán keresztül szétszóródó árnyék mintáknak köszönhetően.

Az Athena aroma diffúzor fényűző kombinációja a legkorszerűbb ultrahangos technológiának és az elegáns designnak.

Egyszerre nyújt ragyogást és megnyugvást bármely helyiségnek, egy érzéki jó közérzetet biztosítva veszélyes nyílt láng és káros füst nélkül.

Tegyen desztilllált vízet és néhány cseppet kedvenc parfümolajából vagy esszenciális olajából a diffúzorba, majd kapcsolja be a készüléket, és azonnal élvezheti a finom illatosított hidegpárát. Ez a legjobb módja, hogy az illóolajokat a térbe juttassuk, anélkül, hogy felmelegítenénk, így megvédhetjük az esszencilis olajok fontos komponeneseit.

Azonban ha nem szeretne semmilyen parfümolajat vagy esszenciális olajat használni, akkor is élvezheti a párásítás előnyeit. Amely ideálisan ellensúlyozza a napjainkban sokat használt központifűtés és légkondícionáló berendezések szárító hatását.

Az Athena aroma diffúzor automatikus kikapcsolórendszerrel van ellátva, amikor vízszint egy bizonyos szint alá esik , a készülék kikapcsol. Biztonságosan alkalmazható gyermekek és kisállatok mellet.

Aromadiffúzor, mini párásító készülék biztonságos automata kikapcsoló rendszerrel. Világítás nélkül is üzemeltethető, így ideális éjszakai használatra.

Műszaki jellemzők:

  • Termék mérete: 106,5 x 105,5 x 178 mm
  • Teljesítmény: 9 W
  • Hálózati feszültség: 15V DC
  • Üzemidő: kb. 5 óra
  • Víz kapcitás: 100 ml
Ára: 26500 Ft.-
Tovább a shop-ba
Katalógus
Diffúzor katalógus
illatok
Illat katalógus