Kerámia lámpa Olivia

A madebyzenTM örömmel mutatja be gyönyörű új kerámialámpa termékcsaládját; lenyűgöző asztali lámpa kollekciónk négy exkluzív darabja: Olivia, Ollie, Ella és Sophie.

A fiatal, tehetséges brit tervező, Charlotte Beer kizárólag a madebyzenTM részére tervezte kollekcióját, melyben minden egyes lámpa kézzel készül a legkiválóbb minőségben, melynek köszönhetően a végtermék egyedi és csodálatos.

Lámpáink visszafogott, meleg, pazar fényükkel stílusos és elegáns kiegészítői bármely térnek.

Klasszikus, mégis modern asztali lámpáink a legkiválóbb minőségi alapanyagok felhasználásával készülnek, így lesznek igazán pompázatosak. Nagyszerű világítási megoldást nyújtanak otthon, az irodában, hotelben vagy wellness és spa létesítményekben. Megfizethető luxus, egy leheletnyi előkelőség.

A tervezőről:
Charlotte Beer a rochesteri Iparművészeti Egyetemen tanult terméktervezést. Tanulmányai során vált szenvedélyévé a kerámiával való alkotás. Mielőtt 2011-ben lediplomázott, utolsó évében a lámpatervezésre fókuszált, így örömmel fogadta a lehetőséget, hogy e két érdeklődését ötvözze, és megalkossa ezeket a mesés lámpákat a madebyzenTM számára.

Charlotte a lámpákról:

„Valami olyat szerettem volna tervezni, mely egyszerű, elegáns, és bármely otthonba illik. Az elképzelés az volt, hogy olyan lámpát készítsünk, mely visszafogott, meleg fényt ad. Ezzel teremt kontrasztot a lyukacsos mintázat, mely lehetővé teszi, hogy az áttörő fény formákat és mintákat vessen a falra, körbe a szobában.”

Ezt teljes mértékben sikerült megvalósítania csodás lámpakollekciónkkal, és a madebyzenTM rendkívül boldog, hogy Charlotte-tal dolgozhat, és segíthetünk neki céljai megvalósításában.

A madebyzenTM elhivatott aziránt, hogy fiatal, tehetséges brit tervezőkkel dolgozzon. Örömünkre szolgál kivitelezni kreatív, innovatív ötleteiket, így segítve a fiatal brit tervező tehetségeket a globális piacra.

Méretek:

  • Olivia- átmérő: 21 cm, magasság: 18,5 cm

 

Műszaki jellemzők:

  • 7-9W energiatakarékos izzó E14
  • Szabvány max. 25W izzó
  • Feszültség: 240V-50Hz
  • 3A-es biztosíték
Ára: 12500 Ft.-
kosárba
Katalógus
Diffúzor katalógus
illatok
Illat katalógus