Thalia

A görög mitológiában Thalia, a három grácia egyike töltötte meg a világot kellemes pillanatokkal és jó szándékkal.  Zeusz egyik lánya, a „Virágzó Grácia” arról volt ismert, hogy Apollo isteni zenéjére énekelt és táncolt húgaival.

A madebyzen® Thalia aromadiffúzora a bájt és szépséget testesíti meg stílusával és eleganciájával.

Bármely enteriőrbe tökéletesen illeszkedik, váltakozó színű hangulatvilágítása segíti a relaxációt. Ez az elegáns diffúzor az Ön által választott illattal tölti meg otthonát, míg a teret fénye beragyogja.

A Thalia több funkciója révén sokoldalú kiegészítő bármely térben. A lenyűgöző, váltakozó színű hangulatvilágítás különböző árnyalatokon halad át, melyet kedvenc színén rögzíthet is, így gyönyörködhet az állandó világításban, mely beragyogja otthonát. A nyugalomban való teljes elmerülés érdekében a fény és párásítás egyszerre is használható. Éjszaka fény nélkül is használhatja a készüléket, így szenderülve finom, aromadús álomba.

A hangulatvilágítás használható párásítás nélkül is, így a Thalia aromadiffúzor dekoratív hangulatvilágításként vagy éjjeli lámpaként is tökéletes. Szakaszos párásítás üzemmódja révén ideális erősebb illatokhoz, vagy hosszabb idejű használatra.

A Thalia automatikusan kikapcsol, ha a víz egy bizonyos szint alá kerül, így használata teljesen biztonságos, gyermekek és házi kedvencek közelében is ideális.

Termékjellemzők:

  • Automata kikapcsolás – biztonsági funkció
  • Folyamatos és szakaszos párásítás üzemmód
  • Váltakozó színű hangulatvilágítás
  • Mini párásító

Termék mérete: 91mm x 256mm

Feszültség: DC 12V

Teljesítmény: 12W

Vízkapacitás: 80ml

 

Ára: 12900 Ft.-
Tovább a shop-ba
Katalógus
Diffúzor katalógus
illatok
Illat katalógus